Lieve Facilitassers,

De zomer komt eraan, dus nu heb jij genoeg tijd om na te denken over die ene leuke bestuursfunctie!

Wil jij bijdragen aan de groei en professionalisering van de vereniging? Ben je ondernemend, ben je gemotiveerd, heb je goede ideeën, wil jij naast de studie je nog verder ontwikkelen en wil jij graag je netwerk opbouwen? Dan is het  bestuur iets voor jou! Twijfel niet langer en solliciteer voor een bestuursfunctie van de Studievereniging Facilitas voor 2024!

Na de zomervakantie organiseren we een bestuursinteresseborrel. Tijdens deze borrel kan jij het huidige bestuur álles vragen over een functie in het bestuur. De borrel zal plaatsvinden op dinsdag 12 september en je kan je aanmelden door een appje te sturen naar Facilitas (06-57870913) of te mailen naar intern@svfacilitas.com.

Waarom een bestuursfunctie horen we je vragen?

 • Een leerzame, mooie, unieke en ontzettend gezellige ervaring!
 • Je leert werkelijk verantwoordelijk te zijn voor alles binnen de vereniging en alle leden. Je leert hoe het is om groepsprocessen te begeleiden, moeilijke gesprekken te voeren, feedback te geven en conflicten op te lossen. Je leert op een rechtvaardige en objectieve manier om te gaan met verschillende partijen, zoals commissies, je eigen bestuur en aangesloten partners in de vorm van bedrijven.
 • Je gaat samen met de andere bestuursleden de uitdaging aan om verder richting te geven aan een sterk groeiende vereniging. Je krijgt een positie waarbij je op strategisch, tactisch én operationeel niveau betrokken bent.
 • Je doet veel kennis op over juridische, financiële en organisatorische componenten. Je verbetert je organisatorisch vermogen en leert om te plannen.
 • Je leert op de voorgrond te treden en krijgt een herkenbaar gezicht voor de vereniging én de opleiding. Je leert om te gaan met grote verantwoordelijkheden. Het gaat soms om grote sommen geld of grote aantallen mensen. Iedereen komt naar jou toe voor advies, begeleiding en goedkeuring. Je zal veel in contact staan met andere personen en partijen. Een bestuursfunctie laat je groeien in hoe jij jezelf moet presenteren als persoon én als Young Professional.
 • Je breidt jouw contacten enorm uit binnen én buiten de vereniging.
 • Je geeft je CV een enorme boost.

Het begin van het bestuursjaar bestaat vooral uit opstarten, overdrachten, ledenwerving, werven en selecteren van commissieleden en het opstellen van doelstellingen met de rest van het nieuwe bestuur. Er zal een super leuk en gezellig bestuursweekend plaatsvinden met het oude bestuur, waar jullie als nieuw bestuur hard gaan werken aan de plannen van het aankomende jaar. Alle bestuursleden hebben in ieder geval de onderstaande taken. In de vacatures aan het eind van dit bericht kan je lezen welke taken worden uitgevoerd door de verschillende functies.

 • Bijhouden eigen mailaccount;
 • Begeleiden commissie(s);
 • Bijwonen wekelijkse bestuursvergaderingen;
 • Bijhouden van de website.

Voorzitter
Secretaris
Commissaris Intern
Commissaris Extern
Penningmeester

Ben je enthousiast? Stuur een e-mail naar secretaris@svfacilitas.com met jouw functievoorkeur, CV en motivatie. Heb je vragen? Mailen, bellen of appen mag altijd.

We zien je aanmelding graag tegemoet!