Hoihoi! Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen. Ik ben Jarith Verhagen, ik ben 19 jaar oud en zit nu in het derde jaar van de opleiding.

Jullie kennen mij misschien al van de FM&Corporate commissie waar ik afgelopen jaar aan deel heb mogen nemen. Met mijn commissie hebben wij veel leuke en vooral ook leerzame dingen mogen organiseren zoals mijn favoriet; het netwerkevent. Ondanks dat dit afgelopen jaar niet is gelopen zoals verwacht heb ik binnen de commissie een erg leuke tijd gehad. In dit jaar waarin in actief lid ben geweest heb ik ook goed kennis kunnen maken met de vereniging, leuke mensen, leuke activiteiten en ik voelde veel meer betrokken bij zowel de vereniging als de opleiding. Door Corona merk ik dat deze betrokkenheid bij veel studenten minder wordt en dat is enorm jammer. Als (potentieel) nieuw bestuur wil ik me inzetten om deze betrokkenheid terug te krijgen!

Ik ben altijd opzoek naar uitdagingen en vandaar ook dat ik heb gesolliciteerd op het bestuur. Met jullie instemming mag ik komend jaar de rol van secretaris gaan vervullen. Ik hoop in het bestuursjaar vooral de betrokkenheid van studenten te kunnen vergroten, enthousiasme te wekken en er met zijn alle een heel mooi jaar van te gaan maken met hopelijk weer leuke fysieke evenementen!

Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie allemaal komend jaar nog vaak te zien op alle leuke evenementen en activiteiten die we gaan organiseren!