Lidmaatschap

Gezellige feesten

Van gezellige borrels tot het Kerstgala. Niet alleen organiseert Facilitas gezellige borrels, eens in de zoveel tijd organiseren we ook een groter feest. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht of het welbekende Kerstgala.

Bedrijfsbezoeken

Op bezoek bij interessante bedrijven. Tijdens de bezoeken aan gebouwen als ‘The Edge’ en Stadskantoor Utrecht, en bedrijven zoals Eneco, TOPdesk en Facilicom ervaar je hoe de theorie terugkomt in de praktijk.

Gewoon lid, of word jij actief lid?

Er is voor ieder wat wils! Niet iedereen heeft natuurlijk de ambitie om verder bij te dragen aan de vereniging, en dat is helemaal geen probleem. Maar voor degene die wel meer wil betekenen voor Facilitas, en bovendien een pluspuntje op hun CV zoeken, zijn er diverse commissies.

Geen studentenvereniging, maar een studievereniging

Altijd gezellig! Waar een studentenvereniging niet bij een bepaalde studie hoort en vooral om plezier draait, heeft studievereniging Facilitas een iets meer serieuze houding richting de studie. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en bijlessen, en heeft de vereniging nauw contact met de opleiding. Maar natuurlijk is er ook altijd nog ruimte voor plezier!

Gratis bijlessen

Georganiseerd door onze FM & Corporatecommissie. Naast gratis bijlessen voor de reguliere tentamens, zijn er ook vaak bijlessen voor de herkansingen van tentamens van lastige vakken.

Jaarlijkse studiereis

Georganiseerd door onze studiereiscommissie. Elk collegejaar geven wij jou de kans om met je medestudenten naar een geweldige stad in Europa af te reizen. Internationaal Facility Management én internationale feestjes!

Jaarlijks kamp

Georganiseerd door onze Kampcommissie. Naast de jaarlijkse studiereis naar het buitenland, blijven we ook graag in ons eigen kikkerlandje. Ga een lang weekend op kamp met jouw medestudenten!

Lid worden

Dat is maar €15 per jaar! De eerste keer betaal je eenvoudig & snel via iDeal. Daarna incasseren we automatisch, totdat jij je uitschrijft. Lid worden

Ben je al afgestudeerd? Word Facilitas Alumni lid!

Je kunt natuurlijk ook altijd jouw Lidmaatschap opzeggen.