Inschrijfformulier Studievereniging Facilitas

Totaal


Gegevensverwerking inschrijfformulier

Voor- & achternaam (verplicht)

Het is wel zo prettig om te weten hoe wij onze leden kunnen aanspreken. Daarnaast kunnen wij op deze manier jouw inschrijvingen en aankopen koppelen aan betalingen. We zijn dan ook verplicht deze gegevens voor iDEAL en SEPA incasso te verzamelen en te delen met onze betalingsprovider Mollie.

E-mail adres (verplicht)

Onze belangrijkste communicatie versturen wij per e-mail. Bijvoorbeeld de bevestiging van jouw inschrijving, maar ook belangrijke activiteiten of openingen van inschrijvingen voor commissies ontvang je per mail. Ook uitnodigingen voor onze Algemene Leden Vergaderingen ontvang je hierop, zodat je jouw recht op inspraak kan gebruiken. Minder belangrijk (maar wel minstens zo leuk) nieuws kan je vinden op onze website, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Studentnummer (optioneel)

De Haagse Hogeschool (HHS) heeft geen toegang tot onze ledenlijst, alleen tot het ledenaantal. Ook wanneer de opleiding wil communiceren met onze leden, zullen zij dit via het bestuur moeten doen en kunnen zij dus niet zelf contact met leden opnemen per mail. Wij zullen jouw studentnummer alleen gebruiken voor alternatieve communicatie, bijvoorbeeld wanneer jouw e-mail adres onjuist blijkt ingevoerd. Door @student.hhs.nl aan dit nummer toe te voegen kunnen wij je dan alsnog bereiken.

Huidig studiejaar (verplicht)

Sommige berichten communiceren wij graag alleen aan leden waarvoor deze relevant is. Zo hebben we soms aanbiedingen voor werkveldoriëntatie voor eerstejaars, of andere activiteiten die bedoeld zijn voor studenten uit een bepaald jaar. Daarnaast is het voor het organiseren van activiteiten belangrijk rekening te houden met de hoeveelheid leden per studiejaar, om deze activiteiten en geschatte opkomst hier zo veel mogelijk op af te stemmen. Tot slot kunnen wij hiermee inschatten hoe ons ledenaantal kan fluctueren in de toekomst.

Woonplaats (optioneel)

Bij het kiezen van locaties voor activiteiten, zoals feesten en de introductieweek, gaan we niet altijd voor een plek in de omgeving van school. Hoe meer woonplaatsen bij ons bekend zijn, hoe beter wij onze locaties kunnen kiezen naar tevredenheid van de meerderheid. Daarnaast worden sommige (reis)vergoedingen vanuit onszelf of de HHS bepaald op basis van de gemiddelde afstand van onze leden tot het schoolgebouw.

Sommige partners zijn ook benieuwd waar onze leden vandaan komen. Wij verstrekken hen nooit persoonlijke gegevens (zoals: “Jan de Wit woont in Beverwijk”), maar delen wel geanonimiseerde statistieken (zoals “10% van onze leden komt uit de regio Haarlem”).

Provincie (verplicht)

De provincie waar je woont verwerken we om dezelfde reden als dat we graag jouw woonplaats willen weten. Enkel is het opgeven van de provincie wel verplicht, omdat deze minder persoonlijk en privacygevoelig is.

‘Ik ontvang graag regelmatig (…) activiteiten en nieuwtjes.’ (optioneel)

We communiceren altijd het belangrijkste nieuws met je per e-mail. Wil je ook berichten met lagere prioriteit per mail ontvangen, zet dan dit vinkje aan. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitnodigingen voor informele activiteiten en nieuwsbrieven. Anders kan je deze communicatie vinden op onze website, Facebook, Instagram of LinkedIn.

‘Ik ga akkoord met (…) van Studievereniging Facilitas.’ (verplicht)

Als lid is het vereist akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden, privacystatement, statuten en het huishoudelijk reglement. Deze zijn vastgesteld of goedgekeurd door de Algemene Leden Vergadering (ALV), hierbij is dan ook de mogelijkheid inspraak te hebben op deze beleidsstukken. Elk lid kan haar inspraak als agendapunt indienen, hier zal door het bestuur vooraf altijd actief naar gevraagd worden.

Lidmaatschapsgeld: Jaarlijkse automatische incasso, tot opzegging

De betalingsvoorwaarden en uitleg over de werking van het inschrijven lees je hierboven.

Betaalmethode: iDEAL

iDEAL is een samenwerking van de grote Nederlandse banken, waardoor je jouw online betalingen binnen de internetbankier-omgeving van jouw eigen bank kan voldoen. Mollie, een Nederlandse betalingsdienstprovider, verzorgt deze dienst voor ons. Zij verwerken dan ook automatisch jouw betaling en de daaraan gekoppelde gegevens. Meer hierover lees je op de website van Mollie, of op de afrekenpagina.

Zo werkt het inschrijven

  1. Je vult je gegevens in op het formulier hiernaast. Velden met een * zijn verplicht, de rest is optioneel. Hieronder lees je waarvoor we welke gegevens gebruiken.
  2. Je betaalt jouw eerste jaar lidmaatschap via iDEAL. Deze betaling is direct de toestemming om lidmaatschapsgeld voor de komende jaren automatisch te incasseren, eenmaal per jaar.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail en bent direct lid.
  4. Precies 1 jaar later schrijven we per automatische incasso het lidmaatschapsgeld voor jouw tweede jaar lidmaatschap af. Het lidmaatschapsgeld blijft, zolang je lid blijft, altijd gelijk aan het bedrag dat je voor jouw eerste jaar via iDEAL hebt voldaan.
  5. Stap 4 herhaalt zich elk jaar, totdat je opzegt. Hoe je precies opzegt lees je hieronder en in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.

Goed om te weten

  • Na het versturen van het lidmaatschapsformulier gaat jouw lidmaatschap direct in en is het één kalenderjaar geldig (dit kan dus afwijken van het collegejaar). We verlengen jouw lidmaatschap elk jaar automatisch, totdat jij het opzegt.
  • De eerste keer betaal je jouw lidmaatschapsgeld via iDeal. Na het eerste jaar schrijven wij het lidmaatschapsgeld automatisch af via SEPA automatische incasso.
  • Inschrijving annuleren? Je hebt wettelijk recht op een herroepingstermijn van 14 dagen, deze start direct zodra jouw inschrijfformulier is ingediend. Als je binnen 14 dagen in een reactie op de inschrijfbevestiging die je per mail ontvangt aanspraak doet op je herroepingsrecht, krijg je jouw inschrijfgeld (dat je via iDeal hebt voldaan) van ons terug en voeren we daarna ook geen automatische incasso’s meer uit. Dit herroepingsrecht vervalt wanneer je al gebruikt hebt gemaakt van wat de vereniging te bieden heeft.
  • Ook als je bent afgestudeerd of stopt met de opleiding dien je jouw lidmaatschap zelf op te zeggen, de Haagse Hogeschool mag ons namelijk geen seintje geven over jouw afstuderen of stoppen.
  • Uitschrijven kan eenvoudig via het formulier op onze website. Dit dien je volgens onze opzegtermijn minimaal 1 maand voor de jaarlijkse verlenging te doen. Niet omdat we geld willen verdienen aan jouw vergeetachtigheid, maar omdat wij opzeggingen handmatig moeten verwerken. Dat is even gedoe, maar zo besparen we op een duur ledenadministratiesysteem.