Jammer dat je jouw lidmaatschap wil gaan opzeggen.

We maken graag van de gelegenheid gebruik om je te bedanken voor jouw lidmaatschap. Dankzij en samen met jou heeft onze vereniging kunnen doen waar zij voor is opgericht. Bedankt!

Middels het formulier hiernaast kan je een verzoek tot opzegging indien. Dat is helaas dus nog geen directe opzegging. Wij dienen elke opzegging namelijk nog handmatig te controleren en te verwerken, vandaar ook dat wij een maand opzegtermijn hanteren. Op die manier besparen we flink op dure ledenadministratiesystemen, zodat we dit geld voor leukere dingen kunnen gebruiken. Als jouw opzegging definitief is ontvang je van ons apart bericht.

Een lidmaatschap is één kalenderjaar geldig. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand. In ons beleid en op de lidmaatschapspagina lees je hier meer over.

Geen zorgen. In sommige gevallen kunnen wij jouw lidmaatschap alsnog beëindigen, voordat deze automatisch wordt verlengd. Of dit kan is een combinatie van timing en toeval, maar we zullen ons best doen. We zijn tenslotte een vereniging dus willen niet verdienen aan jouw vergeetachtigheid. Als je weet dat je te laat bent, neem dan contact met ons op. Als je echt te laat bent is onze opzegtermijn bindend, dit staat tenslotte duidelijk vermeld bij het inschrijfformulier en in onze statuten.    Weet je het zeker?

    Overige voorwaarden zijn te vinden in ons beleid. | Vragen, opmerkingen? Ga naar onze contactpagina