Beste leden,

Het nieuwe schooljaar is begonnen en wij zijn op zoek naar een nieuw bestuur!

Wil jij bijdragen aan de groei en professionalisering van de vereniging?

Ben je ondernemend, ben je gemotiveerd, heb je goede ideeën, wil jij naast de studie je nog verder ontwikkelen en wil jij graag je netwerk opbouwen? Dan is het  bestuur iets voor jou! Twijfel niet langer en solliciteer voor een bestuursfunctie voor de Studievereniging Facilitas voor 2023!

Waarom een bestuursfunctie horen we je vragen?

  • Een leerzame, mooie, unieke en ontzettend gezellige ervaring!
  • Je leert veel op het gebied van leidinggeven, coördineren, groepsprocessen en communicatie. Je leert werkelijk verantwoordelijk te zijn voor alles binnen de vereniging en alle leden. Je leert hoe het is om groepsprocessen te begeleiden, moeilijke gesprekken te voeren, feedback te geven en conflicten op te lossen. Je leert op een rechtvaardige en objectieve manier om te gaan met verschillende partijen, zoals commissies, je eigen bestuur en aangesloten partners in de vorm van bedrijven.
  • Je gaat samen met de andere bestuursleden de uitdaging aan om verder richting te geven aan een sterk groeiende vereniging. Je krijgt een positie waarbij je op strategisch, tactisch én operationeel niveau betrokken bent.
  • Je doet veel kennis op over juridische, financiële en organisatorische componenten. Je verbetert je organisatorisch vermogen en leert om te plannen.
  • Je leert op de voorgrond te treden en krijgt een herkenbaar gezicht voor de vereniging én de opleiding. Je leert om te gaan met grote verantwoordelijkheden. Het gaat soms om grote sommen geld of grote aantallen mensen. Iedereen komt naar jou toe voor advies, begeleiding en goedkeuring. Je zal veel in contact staan met andere personen en partijen. Een bestuursfunctie laat je groeien in hoe jij jezelf moet presenteren als persoon en Young Professional.
  • Je breidt jouw contacten enorm uit binnen én buiten de vereniging.
  • Je geeft je CV een enorme boost.

Graag vragen wij je te kijken naar onderstaande vacatures. Hierin staan de verschillende bestuursrollen beschreven met een tijdsindicatie.

 

Voorzitter 2023

 

Secretaris 2023

 

Commissaris Intern 2023

 

Commissaris Extern 2023

 

Penningmeester 2023

 

Ben je enthousiast? Stuur een mail naar intern@svfacilitas.com met jouw functievoorkeur, CV en motivatie. Heb je vragen? Mail, bel of app ons. Het nummer hiervoor is: +31657870913.

We zien je aanmelding graag tegemoet!