Dit is je kans: solliciteer voor Bestuur 2018-2019!

Met het einde van het schooljaar in zicht, kijkt Facilitas alweer naar volgend jaar. En dat wordt een belangrijk jaar; Facilitas wordt dan namelijk 5! Een zogenaamd Lustrum jaar. Dit belooft weer fantastisch te worden. Je hebt t/m 7 juni om te reageren!

Om hier voor te zorgen, zijn wij als bestuur op zoek naar een nieuw bestuur! Heb jij goede ideeën, ben je gemotiveerd en wil jij jezelf nog verder ontwikkelen naast de studie, een onvergetelijk jaar meemaken, een groot netwerk opbouwen en jouw naam vereeuwigen aan de opleiding? Twijfel dan niet en solliciteer voor een bestuursfunctie bij Studievereniging Facilitas voor studiejaar 2018-2019.

Waarom een bestuursfunctie?

  1. Een leerzame, mooie, unieke en ontzettend gezellige ervaring!
  2. Je leert veel op het gebied van leidinggeven, coördineren, groepsprocessen en communicatie. Je leert werkelijk verantwoordelijk te zijn voor alles binnen de vereniging en alle leden. Je leert hoe het is om groepsprocessen te begeleiden, moeilijke gesprekken te voeren, feedback te geven en conflicten op te lossen. Je leert op een rechtvaardige en objectieve manier om te gaan met verschillende partijen, zoals commissies, je eigen bestuur en aangesloten partners in de vorm van bedrijven.
  3. Je gaat samen met de andere bestuursleden de uitdaging aan verder richting te geven aan een sterk groeiende vereniging. Je krijgt een positie waarbij je op strategisch, tactisch én operationeel niveau betrokken bent.
  4. Je doet veel kennis op over juridische, financiële en organisatorische componenten. Je verbetert je organisatorisch vermogen en leert om te plannen.
  5. Je leert op de voorgrond te treden en krijgt een herkenbaar gezicht voor de vereniging. Je leert om te gaan met grote verantwoordelijkheden. Het gaat soms om grote sommen geld of grote aantallen mensen. Iedereen komt naar jou toe voor advies, begeleiding en goedkeuring. Je leert presenteren. Je zal veel in contact staan met andere personen en partijen. Een bestuursfunctie laat je groeien in hoe jij jezelf moet presenteren als persoon en young professional.
  6. Je breidt jouw contactenkring enorm uit binnen én buiten de vereniging.
  7. Je geeft je CV een enorme boost.

Graag vragen wij je te kijken naar onderstaande functie-specifieke vacatures. Hierin staan de verschillende bestuursrollen beschreven met een tijdsindicatie.

Enthousiast geworden? Stuur ons een mailtje met jouw functievoorkeur en in het kort waarom jij in het bestuur zou willen. Je hebt t/m 7 juni om te reageren.

Heb je vragen? Mail ons, spreek ons aan, of app ons via onze gloednieuwe Facilitas WhatsApp!