Lustrumcommissie

Met grote trots en enthousiasme presenteren wij de Lustrumcommissie van Studievereniging Facilitas, die de taak heeft gekregen de spectaculaire viering van ons lustrumjaar te organiseren. In 2024 vieren we immers een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van onze studievereniging: ons 10-jarig bestaan!

Als Lustrumcommissie zijn we vastbesloten om een onvergetelijk jaar neer te zetten dat de fantastische herinneringen van Facilitas weerspiegelt. We hebben een diverse commissie met enthousiaste en toegewijde studenten én oud-studenten, elk met unieke talenten en ideeën, om ervoor te zorgen dat ons lustrumjaar een groots succes wordt.

Ons doel is om een vele activiteiten en evenementen te organiseren die alle leden van Studievereniging Facilitas (opnieuw) zullen verbinden en inspireren. Van educatieve symposia en lezingen tot sprankelende feesten en gezellige borrels, we streven ernaar om voor elk wat wils te bieden. We willen dat dit lustrumjaar niet alleen een viering van ons verleden is, maar ook een inspiratie voor de toekomst!

Om dit te bereiken, kunnen we echter niet zonder jullie hulp. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op onze evenementen, maar ook zijn ideeën altijd welkom. Samen kunnen we een onvergetelijk lustrumjaar neerzetten!

Blijf op de hoogte van onze plannen en evenementen via de website en sociale media. We zullen regelmatig updates delen, zodat je niets hoeft te missen van wat er allemaal staat te gebeuren.

Namens de Lustrumcommissie heten we je van harte welkom om met ons mee te vieren. Laten we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan tijdens dit lustrumjaar!

Met feestelijke groeten,
De Lustrumcommissie van Studievereniging Facilitas.