Gezellige feesten

Van gezellige borrels tot het Kerstgala

Niet alleen organiseert Facilitas gezellige borrels, eens in de zoveel tijd organiseren we ook een groter feest. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht of het welbekende Kerstgala.

Bedrijfsbezoeken

Op bezoek bij interessante bedrijven

Tijdens de bezoeken aan gebouwen als 'The Edge' en Stadskantoor Utrecht, en bedrijven zoals Eneco, TOPdesk en Facilicom ervaar je hoe de theorie terugkomt in de praktijk.

4966e6b0-fdab-42b4-bb83-b7b60d290838
IMG_5919-1

Gewoon lid, of word jij actief lid?

Er is voor ieder wat wils!

Niet iedereen heeft natuurlijk de ambitie om verder bij te dragen aan de vereniging, en dat is helemaal geen probleem. Maar voor degene die wel meer wil betekenen voor Facilitas, en bovendien een pluspuntje op hun CV zoeken, zijn er diverse commissies.

Geen studentenvereniging, maar een studievereniging

Altijd gezellig!

Waar een studentenvereniging niet bij een bepaalde studie hoort en vooral om plezier draait, heeft studievereniging Facilitas een iets meer serieuze houding richting de studie. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en bijlessen, en heeft de vereniging nauw contact met de opleiding. Maar natuurlijk is er ook altijd nog ruimte voor plezier!

Workshop van TOPdesk met spreekster Rosanna Meerder
Workshop van TOPdesk met spreekster Rosanna Meerder

Gratis bijlessen

Georganiseerd door onze FM & Corporatecommissie

Naast gratis bijlessen voor de reguliere tentamens, zijn er ook vaak bijlessen voor de herkansingen van tentamens van lastige vakken.

Jaarlijks kamp

Georganiseerd door onze Kampcommissie

Naast de jaarlijkse studiereis naar het buitenland, blijven we ook graag in ons eigen kikkerlandje. Ga een lang weekend op kamp met jouw medestudenten!

Jaarlijkse studiereis

Georganiseerd door onze studiereiscommissie

Elk collegejaar geven wij jou de kans om met je medestudenten naar een geweldige stad in Europa af te reizen. Internationaal Facility Management én internationale feestjes!

Lid worden?

Dat is maar €15 per jaar!

Een studentenprijsje. Schrijf je snel in!

Dus, waar wacht je nog op?

De eerste keer betaal je eenvoudig & snel via iDeal. Daarna incasseren we automatisch, totdat jij je uitschrijft.

Of ben je al afgestudeerd?

Of wil je je lidmaatschap opzeggen?