Gezellige feesten

van borrel tot eindgala

Niet alleen organiseert Facilitas elke maand een gezellig borrel, eens in de zoveel tijd proberen we ook een feest te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een halloweenfeest en kerstgala.

Bedrijfsbezoeken

naar allerlei interessante bedrijven

Bezoeken aan gebouwen als 'The Edge' en Stadskantoor Utrecht, en bedrijven zoals Eneco, TOPdesk en Facilicom ervaar je hoe de theorie terugkomt in de praktijk. Bedrijfsbezoeken zijn gratis voor leden, en vijf euro voor niet-leden.

Oktoberfest tijdens de introductieweek
Oktoberfest tijdens de introductieweek
Bedrijfsbezoek The Edge, duurzaamste gebouw ter wereld
Bedrijfsbezoek The Edge, duurzaamste gebouw ter wereld

Gewoon lid, of actief lid?

er is voor ieder wat wils

Niet iedereen heeft natuurlijk de ambitie om verder bij te dragen aan de vereniging, en dat geeft helemaal niets. Maar voor degene die wel meer willen betekenen voor Facilitas, en bovendien een pluspuntje op hun CV zoeken, zijn er diverse commissies.

Geen studentenvereniging

maar toch gezellig

Waar een studentenvereniging niet bij een bepaalde studie hoort en vooral om plezier draait, heeft studievereniging Facilitas een meer serieuze houding richting de studie. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en bijlessen, en heeft de vereniging nauw contact met de opleiding. En natuurlijk is er ook nog ruimte voor plezier.

Workshop van TOPdesk met spreekster Rosanna Meerder
Workshop van TOPdesk met spreekster Rosanna Meerder

Gratis bijlessen

van onze studiecommissie

Naast gratis bijlessen op verzoek, zijn er ook vaak bijlessen voor de herkansingen van tentamens van lastige vakken. Niet-leden betalen drie euro per bijles.

Jaarlijkse studiereis

door onze studiereiscommissie

Elk collegejaar bieden wij je aan om mee te gaan met een studiereis, waar we zowel internationale feestjes als internationale facility management dingen doen.

Slechts €15 per jaar

Een studentenprijsje!

Al het lidmaatschapsgeld zie je terug in onze activiteiten. Onze commissie- en bestuursleden zijn vrijwilligers en als vereniging mogen wij geen winst maken.

Dus, waar wacht je nog op?

De eerste keer betaal je eenvoudig & snel via iDeal. Daarna incasseren we automatisch, totdat jij je uitschrijft.

Of ben je al afgestudeerd?

Of wil je je lidmaatschap opzeggen?