Aanmelden netwerkevenement “Trends”

Op donderdag 7 maart zal de studiecommissie weer een veelbelovend netwerkevenement organiseren.
Het netwerkevenement is een interessante middag van 14:00 tot 18:00 voor studenten van elk studiejaar. Er zullen verschillende bedrijven met o.a afgestudeerde FM’ers vanuit het werkveld langskomen om workshops te geven over het tijdperk ’trends’. Laat je inspireren door interessante workshops en krijg de kans om te netwerken voor later, een stage en tegelijkertijd iets te leren van het bedrijfsleven. Aangezien er diverse partners komen, is het vanzelfsprekend om nette kleding te dragen.
Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en aan het einde van de dag zal er voor iedereen een leuke goodiebag klaar staan. Verdere informatie wat betreft het programma en de locatie volgt later.
Aanmelden kan nu wel al, door op onderstaande link te klikken. Ben je lid van Facilitas? Dan kost het netwerkevenement jou helemaal niets! Ben je geen lid? Dan vragen wij een kleine vergoeding van €3,-.
Als laatste kan deelname aan het netwerkevenement ingezet worden voor WVO uren.