Op donderdag 8 februari organiseren wij, in samenwerking met onze partners, de Workshopmiddag in het thema van “Goed Doen”! Dit thema kan je zo breed interpreteren als je zelf wil: goed doen voor de wereld, voor elkaar, goed doen met wat je doet, ergens goed in doen, goed doen in Facility Management…

Tijdens de workshopmiddag zullen onze partners Facilicom, Young Talent Factory (YTF) TOPdesk, the Hospitalitist en Measuremen de activiteiten verzorgen! Iedere activiteit duurt zo’n 20 minuten. We beginnen om 14:00u met het programma en om 14:30 met de eerste workshop, gevolgd door de andere activiteiten, hier en daar een pauze met uiteraard hapjes en drankjes en gelegenheid om vragen te stellen aan de workshopgevers. De laatste workshop zal rond 18:05u eindigen, waarna we afsluiten met een borrel met de gelegenheid om te netwerken. Na afloop hebben we voor alle aanwezigen ook nog een leuke goodiebag!

Activiteiten

De komende dagen zullen we steeds meer activiteiten bekend maken en hieronder plaatsen!

  1. YTF – Young Talent Factory: YTF zal drie activiteiten verzorgen: een werkveld professional vertelt wat je wil weten over de huidige arbeidsmarkt, in de workshop Personal Branding kom je te weten hoe jij jezelf on- en offline profileert.
  2. Facilicom: al sinds de oprichting is Facilicom een van onze partners en ook bij deze workshopmiddag zijn zij weer graag aanwezig. Hun workshop zal in het teken staan van facilitaire dienstverlening en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; een interessante bewustwordings-sessie.
  3. Measuremen: Zal een gastcollege gaan geven over wie ze zijn als bedrijf, over de werkzaamheden die ze uitvoeren en hoe ze dit goed doen. Tot slot is er een case study over hun eigen ervaringen en praktijkopdrachten.
  4. TOPdesk: onze partner TOPdesk is afgelopen december onder coördinatie van oud-studente Rosanna Meerder verhuisd naar haar nieuwe locatie. Een enorm facilitair en interessant project. Rosanna vertelt wat er allemaal bij kwam kijken en gaat het gesprek aan over hoe je zoiets goed doet of beter kan doen.
  5. The Hospitalitist: hoe verplaatst the Hospitalitist haar focus als ‘uitzendbureau’ naar een organisatie die het aller, aller beste uit haar medewerkers haalt, zeer persoonlijke dossiers opbouwt en daarmee eigenlijk meer doet dan alleen ‘uitzenden’?

Details

Datum: donderdag 8 februari 2018
Tijd: van 14:00u tot 18:05u, gevolgd door een netwerkborrel tot 19:30u
Locatie: Kennedy zaal, Mandela zaal & Expo-ruimte (kelder Ovaal), de Haagse Hogeschool
Dresscode: (smart) casual
Inschrijving: gratis, ook als je nog geen lid bent
Deadline inschrijving: woensdag 7 februari, 19:00 uur

Update: de YTF Photobooth is niet langer aanwezig op het evenement.

Programma (voorlopig)

Tijd Mandela Room (zonder tafels) Kennedy Room (met tafels) EXPO (tussenruimte)
14:00-14:30  –  – Inloop, welkom
14:30-14:50 YTF: Arbeidsmarkt  –
15:00-15:20 TOPdesk: verhuizing
15:30-15:50 Facilicom: bewustwording
15:50-16:15 Pauze
16:15-17:00 YTF: Personal Branding
17:15-17:35 Measuremen
17:45-18:05 The Hospitalitist
18:05-19:30 Netwerkborrel

Tussen de activiteiten door zijn telkens korte pauzes van 10 minuten, waarin je iets drinken kan pakken, naar een andere ruimte kan of de workshop iets kan uitlopen. Na de laatste workshop zullen wij de goodiebags uitdelen.

Aanmelden

Helaas, de inschrijving is inmiddels gesloten. Wil je alsnog heel graag komen, dan verzoeken wij jou dit te mailen naar de Commissaris Extern via het contactformulier.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.