Terugblik op Workshopmiddag “Goed Doen”

Donderdag 8 februari 2018 organiseerde Studievereniging Facilitas in samenwerking met haar partners haar tweede netwerkevenement, deze keer omgedoopt tot Workshopmiddag. Als het goed is wist je dit natuurlijk al. In dit bericht blikken we even snel terug en zijn onderaan foto’s te vinden.

Enthousiast geworden?

Zat er een workshop tussen die jou blij maakte? Zette een activiteit jou aan het denken? Wil je wat meer weten over een presentatie? Hierbij dan nog even een lijst van bedrijven en hun sprekers, meteen met LinkedIn-linkjes:

“Deden we goed”?

Niet alleen waren alle activiteiten verbonden aan het thema ‘Goed doen’, ook de goodiebag was goed gevuld. Zo schreven we eerder al wat de Facilitas – Join the Pipe flessen zo bijzonder maakt. Ook waren de hapjes uiteraard biologisch.

Verder vroegen we jullie feedback te geven (dat kan nog steeds!), waar de ‘algemene tevredenheid’ gemiddeld een 4,6 op een schaal van 1-5 scoorde. Ook bleek het thema bij 100% van de respondenten vooraf bekend en gaven zij gemiddeld een 4,4 (weer op een schaal van 1-5) aan ‘afwisseling van de onderwerpen’. Deze en de rest van de resultaten zullen wij uitgebreid analyseren en zeker meenemen naar een volgend evenement van deze aard.

De workshopmiddag werd georganiseerd door de commissaris extern (Oscar van Gend) en de studiecommissie, bestaande uit Jill Kernekamp (vz), Stefan Kleer, Iris Pernot, Kim Fakkel, Max van der Kooi en Bart van de Peppel. Alle partners hebben zelf de invulling van hun activiteiten bepaald, aan de hand van het thema en de begeleiding/richtlijnen van Facilitas.

Coming Up

Met veel van de partners die aanwezig waren staan nog meer activiteiten gepland. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, weer workshops, of het aanbieden van vacatures aan jullie. We mogen nog niets beloven, maar laten jullie snel meer weten!

Foto’s

Ook foto’s gemaakt? Mail ze naar ons, dan zetten we ze ook hierbij!