FaciliKamp 2024 💙

Van 8 t/m 12 mei 2024 organiseert de Kampcommissie de derde editie van het FaciliKamp! 🏕️

Ook dit jaar zijn we weer welkom in Heeswijk-Dinther, maar natuurlijk een kamp met een volledig nieuwe insteek.

Vind jij leuk om daar bij te zijn? Schrijf je dan nu in, want er is maar een beperkt aantal plekken. VOL = VOL!

 

Aanmelden

Reserveer jouw plekje door onderstaand formulier in te vullen en de aanbetaling van €100 te voldoen. Het totaalbedrag zal dit jaar €175,- zijn. Het bedrag wat overblijft na de aanbetaling zal op een later moment d.m.v. een betaalverzoek van de penningmeester betaald dienen te worden.

NB: Lees de algemene voorwaarden door voordat je reserveert en vul direct na het aanmelden de calamiteitenkaart in (let op: download het bestand eerst, voordat je het invult).

Let op: Je aanmelding is pas definitief wanneer je de algemene voorwaarden en calamiteitenkaart ingevuld en ondertekend opgestuurd hebt naar kamp@svfacilitas.com ÉN de restbetaling hebt voldaan. Uiterlijke datum hiervoor is 15 april 2024.

Zie je het aanmeldformulier niet meer staan of ben je Alumni? Stuur dan een mailtje naar kamp@svfacilitas.com om je aan te melden voor de wachtlijst. Dit kan t/m 31 maart. Huidige studenten krijgen voorrang op Alumni. Alumni komen dan ook automatisch onderaan de wachtrij te staan.

 

Annuleren

Het annuleren van je reservering is alleen mogelijk als je dit uiterlijk 15 april 2024 doet én er iemand anders vanuit de wachtrij klaar staat om jouw plek in te nemen. Voldoe je niet aan beide voorwaarden dan krijg je jouw aanbetaling helaas niet terug.

Mocht je vragen hebben, dan kan je een mailtje sturen naar kamp@svfacilitas.com.

Hopelijk tot snel bij het FaciliKamp! 💙

 
Totaal