Dit jaar alweer de tweede editie van het FaciliKamp! Van 17 tot en met 21 mei (Hemelvaartweekend) organiseert de Kampcommissie het FaciliKamp bij de Meerdonk in Heeswijk-Dinther. 🙂

Wil jij er even tussenuit tijdens je stage, lessen of gewoon gezellig op kamp met je studiegenoten? Schrijf je dan snel in! Er zijn maar 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

(Vanwege de beperkte hoeveelheid plekken zullen huidige studenten van Facility Management voorrang krijgen op alumni van Facility Management)

 

Aanmelden

Reserveer jouw plekje door onderstaand formulier in te vullen en de aanbetaling van €100 te voldoen. Het totaalbedrag zal dit jaar €175,- zijn. Het bedrag wat overblijft na de aanbetaling zal op een later moment d.m.v. een betaalverzoek van de penningmeester betaald dienen te worden.

NB: Lees de algemene voorwaarden door voordat je reserveert en vul direct na het aanmelden de calamiteitenkaart (let op: download het bestand eerst, voordat je het invult) in.

Let op: Je aanmelding is pas definitief wanneer je de algemene voorwaarden en calamiteitenkaart ingevuld en ondertekend opgestuurd hebt naar kamp@svfacilitas.com ÉN de restbetaling hebt voldaan. Uiterlijke datum hiervoor is 17 april 2023.

 

Zie je het aanmeldformulier niet meer staan? Dan zijn alle plekken helaas al gereserveerd. 🙁 Stuur dan een mailtje naar kamp@svfacilitas.com om je aan te melden voor de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen dan kan jij hopelijk toch nog mee!

 

Annuleren

Het annuleren van je reservering is alleen mogelijk als je dit doet vóór 1 mei 2022 én er iemand anders vanuit de wachtrij klaar staat om jouw plek in te nemen. Voldoe je niet aan beide voorwaarden dan krijg je jouw aanbetaling helaas niet terug.