Zoals jullie misschien al weten, heeft de studievereniging dit jaar een nieuwe commissie: de kampcommissie! Van 26 tot 30 mei 2022 (hemelvaartsweekend) organiseert de kampcommissie het Facilitas kamp op De Elsbeemden in Sevenum! 🙂

Wil jij er even tussenuit tijdens je stage, lessen of gewoon gezellig op kamp met je studiegenoten? Schrijf je dan snel in! Er zijn maar 40 plekken beschikbaar.

(Vanwege de beperkte hoeveelheid plekken zullen leden van SV Facilitas voorrang krijgen)

 

Aanmelden

Reserveer jouw plekje door onderstaand formulier in te vullen en de aanbetaling van €100 te voldoen. Het totaal bedrag zal dit jaar maximaal €175,- zijn. Het bedrag wat overblijft na de aanbetaling zal op een later moment d.m.v. een betaalverzoek van de penningmeester betaald dienen te worden.

NB: Lees de algemene voorwaarden & Coronabeleid door voordat je reserveert en vul de calamiteitenkaart in.

Let op: Je aanmelding is pas definitief wanneer je de algemene voorwaarden, coronabeleid & calamiteitenkaart ingevuld en ondertekend opgestuurd hebt naar kamp@svfacilitas.com ÉN de restbetaling hebt voldaan. Uiterlijke datum hiervoor is 25 april 2022.

 

Zie je het aanmeld formulier niet meer staan? Dan zijn alle plekken helaas al gereserveerd 🙁 Stuur dan een mailtje naar kamp@svfacilitas.com om je aan te melden voor de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen dan kan jij misschien toch nog mee!

 

Annuleren

Het annuleren van je reservering is alleen mogelijk als je dit doet voor 1 Mei 2022 ÉN er iemand anders vanuit de wachtrij klaar staat om jouw plek in te nemen. Voldoe je niet aan beide voorwaarden dan krijg je jouw aanbetaling helaas niet terug.