FM & Corporate commissie 

De FM & Corporate commissie houdt zich bezig met het vergroten van kennis over het facilitaire werkveld! Zo organiseert de commissie bedrijfsbezoeken, bijlessen, trainingen, kroegcolleges, een netwerkevent en sinds 2022 ook de Carrièredag. Daarnaast is deze commissie ook begonnen met een podcast. Hierin kan je al je creativiteit kwijt! 

 

Door het contact met onze partners, maar ook andere bedrijven, voor bijvoorbeeld de bedrijfsbezoeken, zal het een enorme boost aan je netwerk geven! Bovendien is het erg leerzaam, aangezien je zelf ook wat opsteekt van de bezoeken (en het organiseren natuurlijk). 

 

Het geven van bijlessen zorgt er niet alleen voor dat je de stof zelf ook nòg beter gaat begrijpen; ook je presentatie skills worden verbeterd. Geef je liever zelf geen bijlessen? Geen probleem, je kan altijd andere studenten vragen en er zijn binnen deze commissie genoeg andere activiteiten waar jij je op kunt richten!

 

Heb je andere nieuwe ideeën voor de FM & Corporate commissie? Die zijn altijd meer dan welkom!

 

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

  • Zakelijke communicatievaardigheden
  • Presentatievaardigheden
  • Stressbestendig
  • Enthousiast
  • Organisatorisch vermogen

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 2-3 uur per week mee bezig.
  • Je bent aanwezig bij zo veel mogelijk bedrijfsbezoeken en bijlessen.
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie.
  • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt.
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid.