Studiereiscommissie

De studiereis van Facilitas is één van de jaarlijkse activiteiten. We zijn al naar Berlijn, Glasgow, Milaan, Praag, Ljubljana, Krakau en Porto geweest. Een studiereis naar een mooie stad in het buitenland, misschien een skivakantie of gewoon de toerist uithangen in eigen land? De mogelijkheden zijn eindeloos! Het belooft hoe dan ook elk jaar weer een leuke reis te worden! 

 

De studiereiscommissie regelt o.a. de locatie, het vervoer, het verblijf, de bedrijfsbezoeken, feesten en het programma. Heb jij een passie voor reizen en organiseren? Pak deze kans en organiseer zelf die onvergetelijke reis!

 

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

 • Organisatorisch vermogen
 • Stressbestendig
 • Flexibel
 • Enthousiast
 • Creatief
 • Doorzetter

Goed om te weten:

 • Je bent er ongeveer 2 uur per week mee bezig, hoe dichterbij de studiereis komt hoe meer tijd het kost.
 • Je gaat zelf mee met de studiereis.
 • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie.
 • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt.
 • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid.