De locatie van de studiereis is bekend! We gaan dit jaar naar (alsnog) het bruisende Porto in Portugal! Wees er snel bij, want er zijn slechts 40 plekken beschikbaar. Reserveer nu alvast jouw plek, door hieronder een kaartje te kopen. Hierbij wordt een aanbetaling van €175,- euro van je gevraagd. Wat verder goed is om te weten is dat de studiereis zal plaatsvinden van 25 tot 31 oktober 2022. De kosten zullen maximaal €375,- euro bedragen.

Aanmelden

Reserveer jouw plekje door onderstaand formulier in te vullen en de aanbetaling van €175 te voldoen. Het totaal bedrag zal dit jaar maximaal €375,- zijn. Het bedrag wat overblijft na de aanbetaling zal op een later moment d.m.v. een betaalverzoek van de penningmeester betaald dienen te worden.

NB: Lees de algemene voorwaarden door voordat je reserveert en vul de calamiteitenkaart in.

Let op: Je aanmelding is pas definitief wanneer je de algemene voorwaarden & calamiteitenkaart ingevuld en ondertekend opgestuurd hebt naar studiereis@svfacilitas.com ÉN de restbetaling hebt voldaan. Uiterlijke datum hiervoor is 18 september 2022.

Gezien er slechts 40 plekken beschikbaar zijn, is er vastgesteld dat (voltijd) studerende Facilitas leden voorrang hebben op niet studerende Facilitas leden en op niet leden.

PS: Nog geen kamermaatje? Geen probleem! Deze kan je altijd nog mailen naar studiereis@svfacilitas.com