De locatie van de studiereis is eindelijk bekend! We gaan dit jaar naar het bruisende Porto in Portugal! Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 plekken beschikbaar. Reserveer nu alvast jouw plek, door hieronder een kaartje te kopen. Hierbij wordt een aanbetaling van €100,- euro van je gevraagd. Wat verder goed is om te weten is dat de studiereis zal plaatsvinden van 8 mei tot en met 12 mei. De kosten zullen maximaal €325,- euro bedragen.

Om alvast in de stemming te komen, kan je hieronder wat feitjes over Portugal lezen:

  • Portugal is één van de oudste landen ter wereld
  • Portugal heeft één van de oudste universiteiten van Europa
  • Portugees is één van de meest gesproken talen
  • Port wijn is naar de stad Porto vernoemd in Portugal

Gezien er slechts 50 plekken beschikbaar zijn, is er vastgesteld dat studerende facilitas leden voorrang hebben op niet studerende facilitas leden en op niet leden.

Als laatste hebben wij dit jaar wat nieuws. We gaan natuurlijk met het vliegtuig op studiereis, wat ontzettend veel CO2 zal uitstoten. Gezien we momenteel wereldwijd druk bezig zijn om de klimaatverandering aan te pakken, moeten ook wij hierbij ons steentje bijdragen. Dit kan door slechts €1,- euro te doneren. De euro’s die wij ontvangen zullen wij doneren aan een organisatie die bomen plant. Bomen nemen CO2 op uit de lucht en zetten dit om in zuurstof. Voor elke euro wordt één boom geplant! Wil jij nou meehelpen met dit mooie project? Koop dan niet alleen je ticket hieronder van je aanbetaling van de studiereis, maar vink ook de optie eronder aan genaamd: “CO2 compensatie”.