De FM & Corporate commissie houdt zich bezig met het vergroten van kennis over het facilitaire werkvlak! Zo organiseert de commissie bedrijfsbezoeken en bijlessen. Door het contact met onze partners, maar ook andere bedrijven, voor de bedrijfsbezoeken zal het een enorme boost aan je netwerk geven! Bovendien is het erg leerzaam, aangezien je zelf ook wat opsteekt van de bezoeken (en het organiseren natuurlijk). Het geven van bijlessen zorgt er niet alleen voor dat je de stof zelf ook nòg beter gaat begrijpen; ook je presentatie skills worden verbeterd.

Wat jou omschrijft / Wat je wil leren:

  • Communicatief vaardig
  • Geen podiumangst
  • Stressbestendig
  • Enthousiast
  • Organisatorisch vermogen

Goed om te weten:

  • Je bent er ongeveer 2-3 uur per week mee bezig
  • Je bent aanwezig bij zo veel mogelijk bedrijfsbezoeken en bijlessen (in ieder geval bij die jij hebt georganiseerd)
  • Je werkt nauw samen met de andere leden van deze commissie
  • Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk activiteiten van Facilitas bezoekt
  • Deze commissie wordt begeleid door een bestuurslid

Mocht je nou super enthousiast geworden zijn over de FM & Corporate commissie? Dan kan je je aanmelden door een mailtje te sturen naar intern@svfacilitas.com, dit kan tot en met 27 september. Hierin mag je je commissievoorkeur(en), je motivatie en je cv meesturen!

2 thoughts on “FM & Corporate commissie (2019-2020)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.