Introductieweek 2024

De Introductiecommissie is alweer druk bezig met het voorbereiden van een fantastische week voor de nieuwe eerstejaarsstudenten! Het belooft een geweldige week te worden met de leukste activiteiten én natuurlijk het Introductiekamp.

De Introductieweek zal plaatsvinden van 2 september t/m 6 september.

De toppers van de Introductiecommissie vragen dit jaar weer jullie hulp voor tijdens de Introductieweek. Om alles soepel te laten verlopen, zijn er studentmentoren, hulpmentoren en algemeen medewerkers nodig. Lees er hieronder meer over!

Studentmentor

Jij begeleidt samen met een andere studentmentor één van de eerstejaarsklassen. Jij bent voor de studenten het eerste aanspreekpunt en zorgt natuurlijk ook voor de goede sfeer in de klas. Verder ondersteun je in semester 1 de Studiecoach bij de SLB-lessen.

Hulpmentor

Tijdens de Introductieweek ondersteun jij twee studentmentoren van één van de eerstejaarsklassen. Ook zorg je voor een goede sfeer en bent ook één van de aanspreekpunten voor de studenten. Verder help jij bij de spellen en activiteiten en zorg je dat alles op rolletjes loopt.

Algemeen medewerker

Jij bent onmisbaar tijdens de Introductieweek. Je ondersteunt de Introductiecommissie met de spellen en activiteiten en op het kamp help jij de koks en draai je bardiensten tijdens de feestavonden.

Lees hier de uitgebreide vacatures.

Solliciteer snel door jouw CV & Motivatie te mailen naar introductie@svfacilitas.com.

Solliciteren kan tot en met 5 april!