Beste studenten,

De inschrijving voor de studiereis van donderdag 16 mei t/m maandag 20 mei 2019 is geopend! Na het prachtige Ljubjana van vorig jaar gaan we dit jaar naar het net zo fantastische Krakau. Krakau heeft als één van de weinige steden in Polen de verschillende oorlogen ongeschonden doorstaan en is daarom met al zijn historische architectuur een echte must-see. Niet voor niks staat het centrum van Krakau op de UNESCO werelderfgoedlijst en is de stad in 2000 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Een prachtige bestemming dus!

Het volledige programma en alle benodigde informatie worden later bekend gemaakt! Wel zijn de vliegtijden al bekend. We vertrekken op 16 mei om 10:05 uur vanaf Schiphol. Om 13:30 uur zullen wij in Krakau landen. Op 20 mei vliegen we om 12:35 uur weer naar Nederland. Om 17:20 landen we op Schiphol.

Ben je nou enorm enthousiast geworden? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Het onderstaande formulier is het voorlopige aanmeldformulier, waar je ook een aanbetaling moet doen van €100. Later volgt de definitieve aanmelding en de resterende betaling. In totaal is er plek voor 40 personen en VOL = VOL. De lijst sluit automatisch, wanneer de lijst vol is kun je op de reservelijst komen te staan door een mailtje te sturen naar studiereis@svfacilitas.com. Tussendoor afmelden is mogelijk, maar liever niet gewenst en moet vóór donderdag 29 maart i.v.m. de vliegtickets.