STAGE BIJ MEASUREMEN


BEDRIJF:                 Measuremen

LOCATIE:                Amsterdam (Centrum)

AFDELING:             Operations

PERIODE:               Start februari 2019

WEBSITE:               www.wemeasure.com/

 

STUDIERICHTING: Associate-degree Facilitair Eventmanagement/ bachelor Facility Management (kan één of beide zijn)

 

// OMSCHRIJVING BEDRIJF:

Wij zijn Measuremen: We measure. Wij meten hoe de werkplekken van onze klanten daadwerkelijk worden gebruikt. Op basis van deze data kunnen bedrijven onderbouwde keuzes maken over hun werkplekstrategie en werkomgeving. Dat doen we met een team van jonge enthousiaste mensen in hartje Amsterdam.

Daarnaast hebben we vestigingen in Londen en Brussel. We groeien hard. Inmiddels meten we al in 17 landen. En er staan nog veel nieuwe landen op onze verlanglijst. De afgelopen 4 jaar zijn we genomineerd voor de FD Gazellen. Daar zijn we heel trots op!

 

Onze kernwaarden zijn:

#healty #proud #numberstellthetale #growth #open & #fun

 

// WERKZAAMHEDEN (op HBO niveau):

Je komt stage lopen in het hart van de organisatie, team operations. Het doel is op een zo’n efficiënte wijze onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Naast het plannen, bereid je projecten voor, doe je inventarisaties en zal je ondersteunen bij het coördineren van metingen. Daarnaast zul je werken aan het eindproduct voor de klant, het rapport.

Bij ons leer je theorie en praktijk te koppelen, leer je wat commercieel denken inhoudt en krijg je de gelegenheid om een groot netwerk op te bouwen. Dit alles binnen een uniek internationaal bedrijf in het facilitaire werkveld. Je krijgt de kans om bedrijven, gesitueerd door heel Nederland, van binnen te bekijken. Veel projecten gaan over de bezetting van werkplekken, maar Measuremen voert ook andere metingen uit, zoals bijvoorbeeld MyPlace2Work en sensor metingen.

 

/ Kerntaken en verantwoordelijkheden:

  1. Voorbereiden van projecten (onderzoeksgebied afstemmen en inventariseren).
  2. Planningen maken voor projecten.
  3. Samen met je collega`s alles van alle projecten tot in details afstemmen met de opdrachtgevers en zorgdragen voor foutloze uitvoeringen van de projecten.
  4. Het begeleiden van de studenten die een project uitvoeren en voor hun de contactpersoon te zijn.
  5. Meehelpen met het rapporteren van de projecten.

 

// OMSCHRIJVING STAGEONDERZOEK/ADVIES:

De stageopdracht definiëren we graag aan de hand van jouw competenties en onze mogelijkheden. Enkele voorbeelden van stageopdrachten zijn een marktonderzoek uitvoeren of een evaluatierapport maken over wat bedrijven met onze gegevens doen. Heb je vragen, of wil je reageren? Neem dan contact op met Lisanne via lisanne@wemeasure.com of +31 (0)6 29469059.

 

// PROFIEL STAGIAIR:

Flexibel, proactief, oplossingsgericht, sociaal, klantvriendelijk en zelfstandig. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

 

// CONTACTGEGEVENS:

Contactpersoon: Lisanne Bakker

Bezoekadres: Vijzelstraat 77-2

Postcode en plaats: 1017 HG Amsterdam

Telefoonnummer: +31 (0)6 29469059

E-mailadres: lisanne@wemeasure.com

 

Wij kijken er naar uit om jou op ons kantoor te verwelkomen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.