‘Waarom is Measuremen zo belangrijk voor o.a. haar klanten Netflix, Amazon, de HHS, De Nederlandse Bank en Booking.com?’

15 juni 2018 organiseert Studievereniging Facilitas een bedrijfsbezoek naar Measuremen in Amsterdam. Het programma voor dit bezoek is aangepast en daarmee extra interessant gemaakt voor ons als FM’ers. Het nieuwe programma check je hieronder en inschrijven doe je hier.

Het bezoek wordt georganiseerd met Chayenne Verheul (Project Coördinator) en Lisanne Bakker (Manager Operations NL), maar ook een aantal andere medewerkers zullen als spreker aan het woord komen.

Het nieuwe programma

14:00 – 14:15
Ontvangst bij Measuremen
14:15 – 15:00
Presentaties van verschillende medewerkers over verschillende projecten die zij uitvoeren. Zoals onder andere de projecten bij Netflix, Amazon, HHS, De Nederlandse Bank, Booking.com; waarom meten wij daar en wat doen zij precies met de data? Waarom speelt Measuremen bij hen zo`n grote rol?
15:00 – 15:15
Rondleiding door het kantoor waarin de technologie van “Beacons” wordt laten zien
15:15 – 16:00
Presentatie “Wat doet Measuremen nog meer naast de werkplek- en onderwijsbezettingsgraadmetingen?” en “Wat zijn de andere technologieën die Measuremen toepast voor het optimaliseren van een werkplekomgeving?”
16:00 – 17:00
(Uitloop en) borrel bij Measuremen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.