Vorige week hebben we het bedrijfsbezoek naar PoortCentraal bekend gemaakt. Naast dit bezoek, waar je je overigens nog steeds voor kunt aanmelden, hebben we een nieuw bezoek op de planning staan! 🤠

Dit keer gaat het om The Green House aan de Croeselaan 16 in Utrecht. Het bedrijfsbezoek is op 1 mei van 15:30 tot 19:00 uur. Ook voor dit bedrijfsbezoek geldt dat er WVO uren voor ingezet mogen worden.

Het thema van het bedrijfsbezoek is Duurzaamheid. 🥦🥗🥑
The Green House is namelijk een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Een ontzettend interessant concept dus wat goed past bij de richtlijnen van de opleiding.

Het zal een ontzettend uiteenlopende middag worden waarbij verschillende onderwerpen als Energiemanagement en Duurzaam Doen aan bod komen.

De middag begint om 15:30 met een hapje en een drankje, dus zorg dat je op tijd bent 😋 Na afloop volgt er een leuke verrassing en is er om 18:20 ook nog eens de mogelijkheid om te borrelen, wie weet hoe jij je netwerk kan uitbreiden!

Mis deze kans dus niet en meld je snel aan via een mailtje naar studie@svfacilitas.com!