VRIJ 15 JUNI: Bedrijfsbezoek + Borrel @ Measuremen

Hoe is het eigenlijk gesteld met de bezettingsgraad, bij bezettingsgraadmeter-Measuremen? Hebben ze nog wel plek voor een groepje Facilitassers?

Vrijdag 15 juni van 14:00-16:00 uur organiseert Studievereniging Facilitas een bedrijfsbezoek aan haar partner Measuremen. Een van de bedrijven waar je hoogst waarschijnlijk al eens kennis mee hebt gemaakt, tijdens de workshopmiddag, de introweek, eerdere bezoeken, of misschien heb je ze wel bij ons op school gespot. Zij hebben een erg mooi kantoor, in hartje Amsterdam. (Dus pak vooral ook lekker de stad mee, in de ochtend of avond!)

Nu al enthousiast? Meld je direct aan!

Het bedrijfsbezoek aan de aansluitende borrel zullen in het teken staan van de werkzaamheden van Measuremen, welke natuurlijk enorm FM-relevant zijn. Wat doen ze bijvoorbeeld om mee te gaan met de trend van sensortechnologie, die ook kan meten? Bovendien is Measuremen, zoals je misschien al hebt gehoord, druk opzoek naar personeel, dus wie weet kan je er wel iets extra’s uit halen!

Programma GEWIJZIGD!

14:00 – 14:15
Ontvangst bij Measuremen
14:15 – 15:00
Presentaties van verschillende medewerkers over verschillende projecten die zij uitvoeren. Zoals onder andere de projecten bij Netflix, Amazon, HHS, De Nederlandse Bank, Booking.com; waarom meten wij daar en wat doen zij precies met de data? Waarom speelt Measuremen bij hen zo`n grote rol?
15:00 – 15:15
Rondleiding door het kantoor waarin de technologie van “Beacons” wordt laten zien
15:15 – 16:00
Presentatie “Wat doet Measuremen nog meer naast de werkplek- en onderwijsbezettingsgraadmetingen?” en “Wat zijn de andere technologieën die Measuremen toepast voor het optimaliseren van een werkplekomgeving?”
16:00 – 17:00
(Uitloop en) borrel bij Measuremen
Het bezoek wordt georganiseerd met Chayenne Verheul (Project Coördinator) en Lisanne Bakker (Manager Operations NL), maar ook een aantal andere medewerkers zullen als spreker aan het woord komen.

Adres

Aanmelden

Zoals altijd zijn bedrijfsbezoeken gratis voor onze leden. Niet-leden betalen €5 per keer, maar kunnen natuurlijk ook lid worden en direct profiteren.

We hebben deze keer plek voor minimaal 15 en maximaal 30 studenten. Meld je dus snel aan! KLIK HIER!