Maak kennis met het TOPdesk Summer Internship

Het TOPdesk Summer Internship komt er weer aan! Ben je deze zomer nog op zoek naar een Internship voor 4 tot 6 weken in Sales & Marketing, Support of Software Development?

Kom onze sfeer proeven op de TOPdesk Summer Internship kennismakingsborrel op 25 mei in Delft

Op vrijdag 25 mei vanaf 17:00 ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het TOPdesk hoofdkantoor in Delft. Lijkt je dit wat? Schrijf je dan in via het formulier.

Wat is het TOPdesk Summer Internship?

Het TOPdesk Summer Internship is een studenten bijbaan voor in de zomerperiode. In 2018 start het programma op maandag 9 juli op ons hoofdkantoor in Delft. In de maanden mei en juni kun je hiervoor solliciteren. We hebben vacatures bij de afdelingen Sales, Support en Software Development

Tijdens deze zomerbaan heb je de kans om werkervaring op te doen bij een van de leukste werkgevers van Nederland! Samen met andere enthousiaste studenten ondersteun je een van onze afdelingen en ga je aan de slag met uitdagende projecten. Als summer intern ben je verzekerd van een leuke, leerzame tijd.

Van zomerbaan naar bijbaan

Als je studeren en werken wilt combineren dan is het Summer Internship de perfecte opstap naar een serieuze (bij)baan. Als jij goed kunt omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, dan bieden wij jou veel flexibiliteit en een flinke dosis vertrouwen.

Meer info & aanmelden

https://page.topdesk.com/nl/summer-internship-kennismakingsborrel