Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan heeft TOPdesk misschien wel een hele leuke plek voor jou:

Hospitality medewerker (16-24 uur per week, in Delft)
Jij wordt hét gezicht van de servicebalie! Jij begroet dagelijks klanten, leveranciers en collega’s als ze bij TOPdesk komen. De telefoon? Die beantwoord jij zonder moeite. Jij bent een snel aanspreekpunt en verbindt klanten en leveranciers eenvoudig door naar de juiste personen binnen TOPdesk.
Met de FM-collega’s pak jij samen de operationele taken op, om het TOPdesk-kantoor altijd een coole, fijne werkomgeving te houden.

Lead Generation (12 uur per week, in Delft)
Jij wordt Sales Representative! Je leert de fijne kneepjes van het sales- en marketing vak, volgt interessante trainingen, sluit aan bij een business unit én maakt kennis met de unieke TOPdesk-cultuur. Je gaat zelfstandig proeven aan het sales-vak, maar werkt ook nauw samen met collega’s aan verschillende projecten. Waar je dan aan kan denken? Marktonderzoek voor de business unit MSP, LinkedIn-campagnes opzetten voor de business unit Healthcare, en de meeste leads scoren van je favoriete Lead Generation-collega’s in koud-bellen-wedstrijdjes.