Afgelopen januari heeft TOPdesk haar nieuwe pand betreden. Het concept is volledig in TOPdesk-stijl, net als de verhuizing zelf. Het nieuwe kantoor ligt niet alleen op een meer centrale plek (in Delft), het is ook groter geworden. Afgestudeerd Facilitas-lid Rosanna Meerder heeft samen met haar collega het project ‘verhuizing’ mogen leiden, waarover zij ook tijdens onze Workshopmiddag in februari vertelde.

Onderwerp

Tijdens de rondleiding zal iedereen in de vorm van een case worden uitgedaagd om met hun facilitaire blik door het kantoor te lopen. Er zullen verschillende facilitaire key-points bezocht worden tijdens de rondleiding (koffie, toiletten, restaurant, etc.). Dit is iets wat de FM’ers van Topdesk ook dagelijks doen. Zij nemen jullie mee in een stukje van de werkdag en dagen de studenten uit om met nieuwe ideeën en/of verbeteringen voor het kantoor te komen.

De rondleiding zal worden afgesloten met een borrel zoals je die misschien wel gewend bent of zal verwachten van TOPdesk. Tijdens die borrel is er ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen over het Summer Internship; een jaarlijkse mogelijkheid om tijdens de zomervakantie als bijbaantje bij TOPdesk te gaan werken.

Planning

Woensdag 18 april 2018

13:30u: Verzamelen bij TOPdesk
14:00u: Welkom en algemene inleiding
14:30u: Uitgebreide rondleiding en daarbij behorende case
16:30u: ‘Afsluiting met een biertje’ aan de TOPdesk bar

Dresscode

Smart casual; gewoon nette kleding zonder gaten in je broek.

Locatie

TOPdesk Nederland
Westlandseweg 40
2624 AD Delft

Kom je met de trein?

Het kantoor is zeer goed bereikbaar via de trein. Mocht je vanuit school komen, dan zien we je graag om 13:15u op spoor 4 van station Den Haag Holland Spoor. Dan reizen we een stukje samen. Reis je niet mee, dan zien we je graag om 13:30u bij de ingang van het kantoor van TOPdesk.

Aanmelden

Meld je snel aan, er zijn slechts 15 plekken beschikbaar!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.