Hebben jullie genoten van het After-Introfeest? De volgende activiteit van Facilitas komt er al weer aan! Er wordt een bedrijfsbezoek georganiseerd naar Facilicom, een van de sponsoren van de Introweek en al jaren partner van onze vereniging. Facilicom is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van facilitaire diensten en is een grote speler in de markt. Over de inhoud van het bezoek zal binnenkort meer duidelijk worden.

Het bezoek zal plaatsvinden op woensdag 25 oktober van 8:45 – 12:30 uur. Wij beseffen ons dat dit voor sommigen in de tentamenweek is, maar als je een goede leerplanning maakt is dit bezoek een mooie afleiding tussen het bikkelen voor de toetsen door.

Het bezoek is gratis voor leden, niet-leden betalen €5. Aanmelden kan tot 21 oktober!

Als je deelneemt aan het bezoek wordt je uiterlijk 8:45 uur verwacht op: Facilicom Solutions, Karel Doormanweg 4, 3115 JD Schiedam.

Voor de eerstejaarsstudenten kunnen deze uren ook gebruikt worden voor WVO, je dient zelf een formulier mee te nemen die zal worden afgetekend door de studiecommissie op de dag zelf.

Meld je direct aan via de knop hieronder:

[ecwid_product id=”94114046″ display=”picture title price options qty addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”0″ center_align=”0″]

(Leden kunnen hun 100% kortingscode invoeren bij het afrekenen.)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.