Het eerste bedrijfsbezoek van dit jaar zal gaan naar het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Dit ziekenhuis is ontzettend bezig met Health Space Design en Healing Environment, dit sluit goed aan op het onderwerp van jaar 1, blok 1. Dit bezoek is daarom vooral gericht op de studenten uit jaar 1. Wil je mee? Meld je dan snel aan!

Het ziekenhuis heeft sinds twee jaar een volledig nieuw gebouw. In dit gebouw staat naast de Healing Environment ook duurzaamheid centraal. Zo wordt er gebruik gemaakt van een vergruizer in de kelder die al het water uit het afval onttrekt, waarmee dan weer de WC’s worden doorgespoeld. Er zal een presentatie gegeven worden en daarna een rondleiding door het ziekenhuis waar verschillende aspecten worden uitgelicht.

Het bezoek is gratis voor leden (zie kortingscode in je mail), niet-leden betalen €5.

Meld je aan via onze webshop! Klik op de tekst hieronder!

[ecwid_product id=”91338530″ display=”title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”0″]

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.