Op vrijdag 12 mei, 09:00 uur, is er een bedrijfsbezoek bij Facilicom georganiseerd.

Na een succesvol bedrijfsbezoek vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een bedrijfsbezoek georganiseerd naar Facilicom. Facilicom Services Group is al 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten. Dit doen zij op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom is actief in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Aan het bedrijfsbezoek van Facilicom is dit keer een thema gekoppeld. Het onderwerp is waarde creatie gekoppeld aan innovatie.

Er zijn 20 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via de volgende link: Klik hier om je aan te melden!

De inschrijving sluit op maandag 8 mei. Je aanmelding is pas definitief als je een email hebt ontvangen van de studiecommissie.

Ook voor dit bedrijfsbezoek geldt dat leden voorrang hebben op niet-leden. Niet-leden zullen op een reservelijst worden gezet, zij ontvangen uiterlijk dinsdag 9 mei een mail of zij mee kunnen of niet. Voor niet-leden geldt een vergoeding van €5 voor dit bedrijfsbezoek. Dit bedrag dient contant betaald te worden op 12 mei bij de studiecommissie.

Je wordt vrijdag 12 mei uiterlijk om 08:45 uur bij de ingang van Facilicom verwacht. Vanaf hier zullen wij samen naar binnen lopen. Kom met het openbaar vervoer, het is niet mogelijk om je auto te parkeren, parkeer- en vervoerskosten zijn voor eigen rekening.
Tijdens het bedrijfsbezoek verwachten wij een professionele en actieve houding van de studenten die mee gaan. De dresscode is super netjes, dus kom niet in spijkerbroek, maar trek een blouse, nette broek/rok en een colbertje aan.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met de studiecommissie via: studie@svfacilitas.com.

Wij hebben er zin in, tot vrijdag 12 mei!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.