Measuremen is back! Deze keer is het geen college, maar een interessant bedrijfsbezoek. We gaan op woensdag 26 April (14:00- 16:00) naar Measuremen in het ♥tje van Amsterdam. Er is plek voor maximaal 20 studenten, dus schrijf je op tijd in!*

Tijdens het afgelopen college van januari j.l., dat gegeven is op de Haagse Hogeschool, is het voornamelijk gegaan over het meten van de bezettingsgraad, efficiëntie en effectiviteit. Het komende bedrijfsbezoek zal in het teken staan van het meten van de bezettingsgraad, dit kan bijvoorbeeld door middel van de iBeacon.

De iBeacon; is een verzamelnaam voor apparaten die een Bluetooth signaal uitzenden. Een smartphone kan dit signaal ontvangen en gebruiken om nauwkeurig de afstand te meten van de smartphone naar de iBeacon. De iBeacon registreert dus of een werkplek bezet is!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je nu veel meer hierover weten? Aarzel dan niet en schrijf je in voor dit bedrijfsbezoek!*

Aanmelden kan hier!

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 23 april, 16:00 uur.  Ook voor dit bedrijfsbezoek geldt dat leden voorrang hebben op niet-leden. Niet-leden zullen op een reservelijst worden gezet, zij ontvangen uiterlijk maandag 24 april een e-mail of zij mee kunnen of niet. Voor niet-leden geldt een vergoeding van €5 voor dit bedrijfsbezoek. Dit bedrag dient contant betaald te worden op woensdag 26 april bij de studiecommissie.

Je wordt woensdag 26 april uiterlijk om 13:45 uur op locatie verwacht. Vanaf hier zullen wij samen naar binnen gaan. Kom met het openbaar vervoer, het is niet mogelijk om je auto te parkeren (parkeer- en vervoerskosten zijn voor eigen rekening). Tijdens het bedrijfsbezoek verwachten wij een professionele en actieve houding van de studenten. De dresscode is super netjes, dus kom niet in spijkerbroek, maar trek een blouse, nette broek/rok en een colbertje aan.

Voor vragen kun je de studiecommissie contacten via: studie(at)svfacilitas.com.

Wij kijken er naar uit en hopen jullie woensdag 26 april te zien bij Measuremen!

*Mocht je je hebben ingeschreven en toch verhinderd zijn, meld dit dan zo snel mogelijk aan ons per mail. Wanneer jij je niet afmeldt en je bent niet aanwezig, zijn wij genoodzaakt om hier een aantekening van te maken. Gebeurt dit nogmaals, dan word je de rest van het collegejaar uitgesloten voor de bedrijfsbezoeken. 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.