Onze partner The Hospitalitist is op zoek naar studenten die graag naast het studeren zichzelf willen ontwikkelen met een bijbaan. Erwin Wigchert is als oprichter en ex-bestuurslid natuurlijk een bekend gezicht bij Facilitas en werkte tijdens zijn studie ook als talent voor The Hospitalitist. Check hier het interview met Erwin om een beeld te krijgen van dit werk!

Hoe lang werk je al voor The Hospitalitist?

Ik werk op dit moment iets meer dan een jaar voor The Hospitalitist!

Was is tot nu toe je leukste/mooiste ervaring bij The Hospitalitist geweest?

Pfoe, heb je even! Ik heb echt onwijs veel leuke diensten gehad, het is lastig om daar één uit te kiezen. Ik heb bijvoorbeeld een weekend lang voor Heineken gewerkt op Decibel, Premier Rutte enkele keren mogen bedienen en onwijs vette bardiensten mogen draaien op feesten en partijen. Als ik er dan toch één zou moeten uitkiezen, kies ik voor een dienst die ik mocht draaien op het Bacchus wijnfestival. Op dat wijnfestival mocht ik een hele dag achter de bar staan van een wijnmerk en gasten een wijnadvies aanbieden. Onwijs gezellig, heerlijke sfeer en daarnaast ook nog eens lekker eten (en wijn). Top!

Wat wil je bereiken bij The Hospitalitist?

Ik zou graag door willen groeien tot eventmanager bij The Hospitalitist!

Als jij de CEO van The Hospitalitist was, wat zou je dan veranderen?

Nog zo’n lastige vraag! Op dit moment merk ik dat het heel erg goed gaat met The Hospitalitist. Er komen ontzettend veel talenten bij en het aantal diensten groeit daarnaast ook erg hard, zeker bij vestiging Den Haag. Ik zou zeggen: het pand wordt te klein. Misschien een idee om een nieuw HQ te zoeken voor vestiging Den Haag, inclusief eigen bar en vergaderruimte! Er zijn vast genoeg FM’ers beschikbaar die daar wel over willen brainstormen, haha!

Wat doe je naast je werk voor The Hospitalitist?

Nadat ik ben afgestudeerd aan FM stond ik voor de keuze om te beginnen met werken of toch nog te gaan doorstuderen. Die keuze was snel gemaakt, want werken doe je toch al tot je 70e tegen die tijd. Op dit moment doe ik de pre-master Bestuurskunde aan de Erasmus universiteit. Best een pittige studie, des te blijer ben ik met The Hospitalitist als bijbaan. Je kan per week namelijk aangeven welke dagen je de week erop kunt werken. Dus wanneer ik even een drukkere periode heb i.v.m. tentamens is het mogelijk om even wat minder te werken. Die flexibiliteit is perfect voor studenten.

Als ex-FM’er en ex-Facilitas bestuurslid durf ik wel te zeggen dat deze bijbaan perfect bij je past! Er werken ook een heleboel (ex)FM’ers op dit moment bij The Hospitalitist, wat het nog gezelliger maakt. Leuke werknemers, vette diensten, prima salaris en zeer regelmatig een biertje!

Ben jij ook geinteresseerd?

Lijkt het jou ook leuk om te werken voor The Hospitalitist? Meld je dan aan via de website van onze partner