Je kunt al programmeren, doet dit graag in je vrije tijd en wordt blij van mooie technische oplossingen. Herken jij jezelf hierin? Kies dan voor het Summer Internship van de afdeling Development en ontdek hoe leuk werken kan zijn!

Ga aan de slag met uitdagende projecten en verbeter jouw programmeerskills.

Waar kom je terecht?

Onze afdeling Development is veelzijdig en internationaal georiënteerd: vanuit Delft, Kaiserslautern en Boedapest werken zeventig collega’s samen volgens de Scrum-methode. Developers, testers en functional designers werken in multi-disciplinaire teams om onze software nog beter te maken.

Wat ga je doen als Software Developer?

Jouw start bij TOPdesk begint met een Java-bootcamp. Daarna werk je samen in een Scrum-team aan een project. Bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een functionaliteit binnen een module of een add-on. Het resultaat van jouw project biedt ons handvatten voor toekomstige productplannen. Je krijgt in zes weken tijd een geweldige basis voor het echte programmeerwerk. Je past je opgedane kennis toe in een project en discussieert met teamgenoten en begeleiders over technieken en oplossingen. Aan de hand van codereviews met ervaren software developers van TOPdesk leer je hoe je de kwaliteit van je code bewaakt.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in de zomer van 2016 minimaal 6 weken beschikbaar
  • Je bent in week 27 & 28 verplicht aanwezig in verband met trainingen.
  • Je hebt ervaring met programmeren (bij voorkeur in Java)
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent w.o.-student

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een open en informele bedrijfscultuur
  • Veel trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een betaalde zomerbaan
  • Samenwerken met hoogopgeleide mensen

Interesse?

We verwijzen je graag door naar de website van onze partner, TOPdesk.