Je communiceert graag en helder, ziet kansen in plaats van problemen en wordt blij als jouw doorzettingsvermogen je naar succes leidt. Herken jij jezelf hierin? Kies dan voor het Summer Internship van onze Sales-afdeling en ontdek hoe leuk werken kan zijn!

Leg het eerste contact met potentiële klanten en speel in op hun situatie.

Waar kom je terecht?

De afdeling Sales van TOPdesk telt zo’n zestig collega’s. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het contact met nieuwe klanten en adviseren over de automatisering van serviceprocessen. En met succes: TOPdesk is marktleider in de Benelux met meer dan 4500 klanten, zowel overheid en semi-overheid als adviesbureaus en multinationals!

Hoe ziet je zomer eruit als Sales Representative?

Jij staat als Summer Intern aan het prille begin van het verkooptraject. Dit betekent dat je veel ‘koude belletjes’ doet naar voornamelijk potentiële klanten. Je probeert hen te prikkelen en legt in je eigen woorden uit wat TOPdesk te bieden heeft. Je brengt de situatie van je gesprekspartner in kaart, zodat je daarna een relevant informatiepakket op kunt sturen. We leren je veel over ons product en we behandelen per week een thema, zodat je doelgericht leert en snel inzicht krijgt in onze doelgroepen. De trainingen die je tijdens het Summer Internship krijgt, zijn niet alleen handig voor je werkzaamheden bij TOPdesk; je leert vaardigheden die je ook verderop in je carrière goed kunt gebruiken!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in de zomer van 2016 minimaal 4 weken beschikbaar
  • Je bent na de zomer minimaal 1 dag in de week beschikbaar
  • Je bent in week 27 & 28 óf week 29 & 30 verplicht aanwezig in verband met trainingen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent WO-student

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een open en informele bedrijfscultuur
  • Veel trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een betaalde zomerbaan met uitzicht op een serieuze bijbaan bij team Lead Generation
  • Samenwerken met hoogopgeleide mensen

Interesse?

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van onze partner, TOPdesk.