De Introductiecommissie is alweer druk bezig met het voorbereiden van de fantastische week voor de nieuwe eerstejaarsstudenten! Het belooft weer een geweldige week te worden met de leukste activiteiten én natuurlijk het introkamp, om de nieuwe studenten een warm welkom te geven.

De introductieweek zal plaatsvinden van 28 augustus t/m 1 september.

De toppers van de Introductiecommissie vragen dit jaar weer jullie hulp voor tijdens de introductieweek. Om alles soepel te laten verlopen, zijn er studentmentoren, hulpmentoren en algemeen medewerkers nodig. Lees er hieronder meer over!

Studentmentor

Jij begeleidt samen met de andere studentmentor één van de eerstejaarsklassen. Jij bent voor de studenten het eerste aanspreekpunt en zorgt natuurlijk ook voor de goede sfeer in de klas. Verder ondersteun je in blok 1 en 2 de studiecoach tijdens de PO-lessen.

Hulpmentor

Tijdens de introductieweek ondersteun jij twee studentmentoren van één van de eerstejaarsklassen. Ook jij zorgt voor een goede sfeer en bent ook één van de aanspreekpunten voor de studenten. Verder help jij bij de spellen en activiteiten en zorg je dat alles op rolletjes verloopt.

Algemeen medewerker

Jij bent onmisbaar tijdens de introductieweek. Je ondersteunt de Introductiecommissie met de spellen en activiteiten en op het kamp help jij de koks en draai je bardiensten tijdens de feestavonden.

Lees hier de uitgebreide vacatures en solliciteer snel door jouw cv + motivatie te mailen naar introductie@svfacilitas.com.