Lieve Facilitassers,

We hebben goed en slecht nieuws! Het goede nieuws is dat dit schooljaar bijna is afgerond, maar het slechte nieuws is dat de laatste Facilitas-evenementen van dit schooljaar eraan komen… 😭

Maar maak je geen zorgen! Als goede afsluiter van dit jaar gaan we gezellig BBQ-en. Op Vrijdag 17 juni om 17:00 uur staan wij voor jullie klaar met de BBQ bij Siezo. Hier kunnen jullie genieten van 3 stuks vlees met salade en stokbrood. Ook is er natuurlijk een vegetarische optie. 🥩🍗🥗🥖

Na deze fantastische maaltijd zullen we de festiviteiten voortzetten bij Leopold rond 21:00 uur. Mocht je om één of andere onbegrijpelijke reden niet bij de BBQ kunnen zijn, ben je van harte welkom om bij Leopold aan te sluiten vanaf 21:00 uur. 🍻

Zien we jou alleen vanaf 21:00 bij de Leopold? Stuur dan even een mail naar event@svfacilitas.com

We hopen jullie daar allemaal te zien! 💙

LET OP: Aanmelden kan tot maandag 13 Juni 2022