‼️Sponsoren gezocht! Facilitas MVO Kalender – ‘Opgeven is geen optie’‼️

 

Wat is de Facilitas MVO kalender?🗓️

Studievereniging Facilitas houdt zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en één van de MVO-acties van dit jaar is de MVO Kalender. Dit is een jaarkalender met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor team Krimpenerwaard Alpe d’HuZes – onderzoek naar kanker.

 

Op deze jaarkalender komen niet alleen verenigingsfoto’s maar is er ook ruimte voor promotie van uw bedrijf! Door een plekje te kopen op onze MVO Kalender steunt u het onderzoek naar kanker. Alle sponsoropbrengsten gaan namelijk naar het goede doel!

 

What’s in it for you?

Door een plekje te kopen op de kalender steunt u niet alleen team Krimpenerwaard Alpe d’HuZes en daarmee onderzoek naar kanker, maar u komt ook in beeld bij Facility Management studenten, alumni en docenten. Misschien haalt u hiermee wel een hele leuke stagiair of young professional binnen!

 

Wat kost het?

U kunt kiezen uit twee opties om op de Facilitas MVO kalender te komen.

• Optie 1: Bedrijfslogo = € 75,-

• Optie 2: Bedrijfslogo + QR-code = € 100,-

Wanneer u kiest voor optie 2 kunt u ons een link opsturen naar bijvoorbeeld uw sociale media, website of careerpagina!

 

Het goede doel

Zoals benoemd gaat al het opgehaalde sponsorgeld naar team Krimpenerwaard Alpe d’HuZes. Dit team doet voor de 3e maal mee aan Alpe d’Huzes. Iedereen uit het team met een eigen verhaal, maar allemaal voor hetzelfde doel: “Minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten!”. Neem vooral een kijkje op de website: Home (teamkrimpenerwaard.nl)

 

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

 

Bent of kent u iemand die is geïnteresseerd in het sponsoren van de Facilitas MVO Kalender? Neem dan contact op extern@svfacilitas.com 📧