Beste leden

Het nieuwe schooljaar komt er al weer bijna aan en wij op zoek naar een nieuw bestuur!

Wil jij bijdragen aan de groei en professionalisering van de vereniging? Ben je ondernemend, heb je goede ideeën, ben je gemotiveerd en wil jij naast de studie je nog verder ontwikkelen en een geweldig 2022 hebben  en wil jij graag je netwerk opbouwen? Dan is het  bestuur iets voor jou! Twijfel niet langer en solliciteer voor een bestuursfunctie voor de Studievereniging Facilitas voor 2022!

Waarom een bestuursfunctie horen we je vragen?

  • Een leerzame, mooie, unieke en ontzettend gezellige ervaring!
  • Je leert veel op het gebied van leidinggeven, coördineren, groepsprocessen en communicatie. Je leert werkelijk verantwoordelijk te zijn voor alles binnen de vereniging en alle leden. Je leert hoe het is om groepsprocessen te begeleiden, moeilijke gesprekken te voeren, feedback te geven en conflicten op te lossen. Je leert op een rechtvaardige en objectieve manier om te gaan met verschillende partijen, zoals commissies, je eigen bestuur en aangesloten partners in de vorm van bedrijven.
  • Je gaat samen met de andere bestuursleden de uitdaging aan om verder richting te geven aan een sterk groeiende vereniging. Je krijgt een positie waarbij je op strategisch, tactisch én operationeel niveau betrokken bent.
  • Je doet veel kennis op over juridische, financiële en organisatorische componenten. Je verbetert je organisatorisch vermogen en leert om te plannen.
  • Je leert op de voorgrond te treden en krijgt een herkenbaar gezicht voor de vereniging én de opleiding. Je leert om te gaan met grote verantwoordelijkheden. Het gaat soms om grote sommen geld of grote aantallen mensen. Iedereen komt naar jou toe voor advies, begeleiding en goedkeuring. Je leert presenteren. Je zal veel in contact staan met andere personen en partijen. Een bestuursfunctie laat je groeien in hoe jij jezelf moet presenteren als persoon en Young Professional.
  • Je breidt jouw contactenkring enorm uit binnen én buiten de vereniging.
  • Je geeft je CV een enorme boost.

Graag vragen wij je te kijken naar onderstaande vacatures. Hierin staan de verschillende bestuursrollen beschreven met een tijdsindicatie.

 

Vacature Voorzitter 2022

Vacature Secretaris 2022

Vacature Penningmeester 2022

Vacature Commissaris Intern 2022

Vacature Commissaris Extern 2022

 

Ben je enthousiast? Stuur een mail naar intern@svfacilitas.com met jouw functievoorkeur, CV en in het kort waarom jij in het bestuur zou willen.  Na de zomervakantie zullen we de definitieve deadline voor het aanmelden mailen. Heb je vragen? Mail ons, bel ons, we hebben ook een Facilitas WhatsApp waar je vragen kan stellen aan het bestuur. Het nummer hiervoor is: +31657870913.

We zien je aanmelding graag tegemoet!