Hallo allemaal,
Ik ben Jermain en zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding. Door Facilitas voelde ik mij vorig jaar gelijk op mijn plek, heb ik enorm veel mensen leren kennen en heeft de vereniging een plekje in mijn hart gewonnen 💙
Vorig jaar heb ik met 6 fantastische mensen de introductie mogen organiseren. Hoewel het jaar uiteindelijk compleet anders verliep dan wij als commissie hadden verwacht, was die ervaring zo tof dat ik er geen moment over hoefde te twijfelen om voor een bestuursfunctie te solliciteren!
De taak als voorzitter is spannend en zwaar (zeker in een coronajaar), maar samen met onze geweldige leden die het hart zijn van onze vereniging en 4 andere toppers in het bestuur is het een uitdaging die ik niet uit de weg ga.
Laten we er met zijn allen een mooi jaar van maken, ik heb er in ieder geval al zin in! Let’s Go, 2021!
Facilitastische groetjes,
Jermain