Hallo allemaal! Ik ben Nico, ik ben 23 jaar en woon op kamers in Leiden. Naast mijn studie werk ik in de horeca, vind ik het onwijs leuk om bezig te zijn met mensen en ben ik gek op muziek!

Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding en ben sinds vorig jaar actief in de FM & Corporate commissie als secretaris. Ik vond het erg leuk om het netwerkevenement te organiseren en bijlessen te geven. Het actieve leden uitje vond ik vorig jaar vooral heel leuk omdat ik de groep toen heb leren kennen. De daarop volgende borrels en evenementen waren daarom nòg leuker!

Omdat ik Facilitas vorig jaar zo leuk vond heb ik voor dit jaar besloten te solliciteren voor het bestuur! Het lijkt me een hele leuke maar ook spannende uitdaging om te kijken of wij als bestuur er dit jaar voor kunnen zorgen dat we, ondanks de coronacrisis, toch met Facilitas leuke herinneringen kunnen maken!

 Groetjes, Nico