Heeyy allemaal,
Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Joep van Asperen, 19 jaar en zit in het derde jaar van de
opleiding Facility Management.
Afgelopen jaar ben ik onderdeel geweest van de introductiecommissie, hier heb ik samen met 6 anderen een geweldig leuk jaar gehad tijdens het organiseren van de introductieweek en de verschillende andere activiteiten die georganiseerd zijn door Facilitas. Het organiseren van de introductieweek was een leuke opgave, ookal liep het niet volledig als gepland hebben we het wel voor elkaar gekregen om een goede introductieweek neer te zetten.
In dit jaar als actief lid heb ik mij
betrokken gevoeld bij de studievereniging en heb ik steeds meer mensen leren kennen. Ik heb hierdoor gezien hoe leuk de studievereniging is en hoe belangrijk het is om een studievereniging te hebben om de studenten op de opleiding met elkaar te verbinden. Dit is de reden dat ik gesolliciteerd heb op het bestuur van de studievereniging.
Ik heb heel veel zin in het aankomende jaar en hoop dat we veel evenementen en feesten kunnen organiseren zodat we elkaar snel weer kunnen zien!
Groetjes, Joep