Op woensdag 7 oktober om 19:00 uur organiseert het bestuur van studievereniging Facilitas een loterij voor KWF Kankerbestrijding. 100% van de loterijopbrengsten zal naar KWF Kankerbestrijding gaan. De opbrengsten worden ingezameld door het verkopen van lootjes. IEDEREEN kan lootjes kopen en daarmee deelnemen aan de loterij. Met de gekochte lootjes kunnen vette prijzen gewonnen worden!

 

Nu vraag jij je misschien af, wat kan ik dan winnen? Verschillende prijzen van klein tot groot zullen worden verloot, zoals een waardebon van €25,- bij Bagels & Beans, €20,- aan etensbonnen bij de Haagse Hogeschool, Rituals geurstokjes of een paintball arrangement voor 8-12 personen. Meer prijzen zullen de komende periode onthuld worden, maar geloof ons, het wordt alleen nog maar beter! We kunnen alvast verklappen dat de hoofdprijs super gaaf is!

 

Lootjes kunnen gekocht worden bij het bestuur van studievereniging Facilitas. Dit kan door een mailtje te sturen met je naam en het aantal gewenste lootjes naar info@svfacilitas.com of te whatsappen naar 06-57870913. Vervolgens ontvang je een tikkie en de nummer(s) van je lootje(s). Er is bewust gekozen voor het sturen van een tikkie, aangezien hier geen transactiekosten bij komen kijken. Hierdoor kunnen wij het maximale bedrag aan KWF Kankerbestrijding doneren.  Na betaling krijg je de lotnummer(s) toegestuurd. Je kunt lootjes kopen tot woensdag 7 oktober 12.00 uur. Hierna sluit de verkoop. De prijzen van de lootjes zijn hieronder te vinden.

 

Aantal loten prijs korting
1 tot 10 €1 per lootje X
10  €9 1 euro
15 €13 2 euro
20 €17 3 euro
25 €21 4 euro
30 €25 5 euro
35 €29 6 euro
40 €33 7 euro
45 €38 8 euro
50  €40 10 euro

 

Mocht je meer dan 50 lootjes willen kopen kan je het gewenste aantal doorgeven aan het bestuur. Zij zullen dit met je opnemen.

Dus trommel je studiematen op, spoor je klasgenoten aan, licht je vrienden in of vraag je ouders of zij lootjes willen kopen! Steun het KWF en wie weet ben jij de grote winnaar op woensdag 7 oktober!

 

PS: We hebben al een aantal vette prijzen gevonden, maar uiteraard geldt: hoe meer prijzen, hoe meer kans dat ook jij in de prijzen valt! Hiervoor zijn wij nog op zoek naar meer prijzen. Heb jij nog een buurman die werkt in de horeca, een moeder met een eigen bedrijf of een goede kennis die nog wat voor ons kan betekenen? Laat dit dan aan ons weten door een mail te sturen naar info@svfacilitas.com. Alle prijzen zijn welkom, van klein tot groot!