Ben jij student, starter of Young professional en op zoek naar een functie die echt bij je past? Grijp dan nu je kans en kom op woensdag 10 juni virtueel speeddaten met onze TOPdeskers! Tijdens dit event kun je 15 minuten lang kletsen met TOPdeskers van verschillende afdelingen zoals consultancy, sales, development en support. Zij zullen je wat vertellen over hun functie en staan klaar om al je brandende vragen te beantwoorden. Dit alles kan gewoon bij jou thuis op de bank: ga er dus lekker voor zitten, klap je laptop open en onze collega’s staan klaar om jou te helpen met alles wat je wilt weten!

Hoe werkt het precies?

Je kunt je opgeven voor een gesprek met iemand van onze consultancy, support, sales of development afdeling. Wij zorgen er vervolgens voor dat je met één van onze collega’s in contact komt. Voor informatie over de verschillende afdelingen en functies kun je vast kijken op https://careers.topdesk.com/nl/vacatures/.

Weet je nou nog niet welke afdeling je voorkeur heeft? Maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TOPdesk? Meld je dan aan voor een date met één van onze recruiters. Zij vertellen je graag wat meer over het bedrijf en de verschillende functies.

 

Aanmelden?

Aanmelden kan via de volgende link: https://careers.topdesk.com/nl/events/topspeeddate/. Hier kun je zelf een tijdslot kiezen die jou uitkomt.