TOPDESK SUMMER INTERNSHIP: SOFTWARE DEVELOPER

In je vrije tijd houd jij het liefst bezig met mooie, technische oplossingen. Je kunt al programmeren en je zet dit het liefst in om het leven elke keer een stukje gemakkelijker en leuker te maken. Herken jij jezelf hierin? Kies dan voor het Summer Internship van Software Developer van TOPDESK NEDERLAND!

Ben jij geschikt?

·       Je bent beschikbaar vanaf 6 juli tot en met 28 augustus.

·       Je hebt ervaring met programmeren (bij voorkeur in Java).

·       Je kunt goed samenwerken.

·       Je hebt WO denkniveau.

Shane over het Summer Internship als Software Developer:

‘De Summer Internship was een ervaring die ik niet had willen missen. Het heeft me de kans gegeven om een voorproefje te krijgen van het ‘beroepsleven’ bij een bedrijf dat de autonomie van zijn werknemers respecteert door ze gewoon te vertrouwen: je wordt zelfs aangemoedigd om af en toe van je bureau af te springen om wat Mario Kart of Guitar Hero spelen.’

Ben je benieuwd of deze functie iets voor jou is? Solliciteren kan via https://careers.topdesk.com/nl/vacatures/development/software-developer-summer-internship/

Naast deze functie staan ook de Summer Internship voor de afdeling Support en de afdeling Sales & Marketing op de website!