De huidige situatie rondom Corona raakt iedereen, zo ook studenten die in deze periode op zoek zijn naar een baan. Om deze studenten toch te helpen, organiseert TOPdesk Nederland elke week een webinar die jou professioneel voorbereid op een sollicitatie. Inmiddels hebben er al drie plaatsgevonden.
Had jij nu de webinars graag willen volgen? Je kan de webinars elke week terugkijken via de onderstaande link.
De laatste webinar staat gepland voor komende woensdag 6 mei om 11:00 uur. Het onderwerp van deze webinar is “recruitment evenementen”.  Gigantische evenementen of trainingsruimtes gevuld met mensen die je nog nooit hebt gezien. Hoe zorg je er dan voor dat jij positief opvalt? Welke vragen kun je stellen aan recruiters? En hoe bereid je je hier zo goed mogelijk op voor? Stel al je vragen hierover tijdens de laatste webinar.
Wil jij de laatste webinar bijwonen en professionele tips krijgen? Schrijf je dan nu in via deze website: https://careers.topdesk.com/nl/events/webinar-woensdag/