De huidige situatie rondom Corona raakt iedereen, zo ook studenten die in deze periode op zoek zijn naar een baan. Om deze studenten toch te helpen, organiseert TOPdesk Nederland elke week een webinar die jou professioneel voorbereid op een sollicitatie. Inmiddels hebben er al twee plaatsgevonden.
Had jij nu de webinars graag willen volgen? Je kan de webinars elke week terugkijken via de onderstaande link.
De volgende webinar staat gepland voor komende woensdag 29 april om 11:00 uur. Het onderwerp van deze webinar is “de STAR-methode voor solliciteren”. De STAR-methode wordt vaak door recruiters gebruikt om te vragen naar gerichte voorbeelden van jouw competenties. Het idee achter deze methode is dat gedrag uit het verleden de beste voorspeller is van toekomstig gedrag. Super handig voor recruiters maar ook zeker voor jou als kandidaat! In deze webinar delen de recruiters van TOPdesk hun tips.
Wil jij nu ook een webinar bijwonen en professionele tips krijgen? Schrijf je dan nu in via deze website: https://careers.topdesk.com/nl/events/webinar-woensdag/
Naast deze aankomende webinar volgt nog één webinar op:
– woensdag 6 mei om 11.00 uur over recruitment evenementen