Webinar TopDesk: Het virtuele sollicitatiegesprek

De huidige situatie rondom Corona raakt iedereen, zo ook studenten die in deze periode op zoek zijn naar een baan. Om deze studenten toch te helpen, organiseert TOPdesk Nederland elke week een webinar die jou professioneel voorbereid op een sollicitatie. Vorige week vond de eerste webinar plaats. Tijdens deze succesvolle webinar gaf TOPdesk studenten tips over hun CV en het schrijven van een perfecte motivatiebrief. Had jij nu de webinar graag willen volgen? Je kan de webinars elke week terugkijken via de onderstaande link.
De volgende webinar staat gepland voor komende woensdag 22 april om 11:00 uur. Het onderwerp van deze webinar is “Het virtuele sollicitatie gesprek”. In deze webinar krijg jij tips hoe je virtueel een sollicitatiegesprek moet houden. 
Wil jij nu ook een webinar bijwonen en professionele tips krijgen? Schrijf je dan nu in via deze website: https://careers.topdesk.com/nl/events/webinar-woensdag/