TopDesk Webinar: Solliciteren

De huidige situatie rondom Corona raakt iedereen, zo ook studenten (zoals jij misschien) die in deze periode op zoek zijn naar een baan. Om deze studenten toch te helpen, gaat TOPdesk webinars organiseren die te maken hebben met solliciteren. De eerste webinar staat gepland voor komende woensdag 15 april om 11:00 uur. Tijdens deze webinar geeft TOPdesk studenten tips over hun CV en het schrijven van een perfecte motivatiebrief. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan solliciteren in tijden van Corona en is er natuurlijk alle ruimte voor vragen. De komende weken wil TOPdesk meer webinars gaan geven, allemaal met een specifiek onderwerp gerelateerd aan solliciteren.
Meld je aan via deze link: https://bit.ly/2JUgcAd.
Voor de eerste editie is er wel een beperkt aantal plekken, dus first come first serve.